In primul meci ,cel mai important dealtfel,Leica a jucat tot meciul cu Sarpe rezerva ,meciul a fost pierdut.Daca intra cum a intrat Leica in ultimile 13 min.poate vedeam ceva si aveam ce compara.Cred ca i-au acordat credit lui Leica acesta fiind nascut 99 si jucând meciuri imprtante acumuleaza experientaBogdan_DC scrie: ↑12 Apr 2018, 14:33Corect dar eu m-am referit la ambele meciuriBORA scrie: ↑12 Apr 2018, 14:30O analiza foarte corecta mai putin la Leica , a intrat in repriza secunda in min.67 .Nu cred ca a fost mai ok in 13 minute ( decat toti troacarii ) când a avut doua repuneri de la centru,una care nu a trecut de linia de 10 m si o cursa foarte frumoasa , pus im pozitie favorabila de lovitura de picior a lui Grad ( nr.13 ). In primul meci a fost cam limitat in exprimare ( ma refer la Leica ).Bogdan_DC scrie: ↑12 Apr 2018, 11:39
Leica - nr 10 - decent, a fost mai ok decat colegii din linie dar nu a rupt gura targului
Restul au fost dezamagitori, in mod special centrii, aripile si fundasul.Jucatori gen Iliuta de la CSm cu meciuri in SL si la al doilea CM , deci cu ceva experienta, nu au aratat mai nimic ba din contra..Si da nu a rupt gura targului dar mi s-a parut mai bun decat Sarpe de la care aveam asteptari mai mari. Apropos de Sarpe, s-a transformat fizic fantastic in ultimii 2 ani.

Daca observati Sarpe nu are un minut jucat in Super Liga ,trecand pe la Timisoara si acum la Dinamo . La Timisoara s-a accidentat ( fractura de clavicula ) pierzand 9 luni de pregatire ,joacand doar 2-3 meciuri la Timisoara U20 .La Dinamo nu prins un meci ,macar pe foaie