Echipa nationala

Sectiune dedicata echipelor nationale de rugby
popa val
Mesaje: 59
Membru din: 12 Iun 2018, 16:19
Germany

Echipa nationala

Mesaj de popa val » 03 Iul 2022, 12:31

Stie cineva cu ce echipa se prezinta România in Uruguay?
popa val
Mesaje: 59
Membru din: 12 Iun 2018, 16:19
Germany

Re: Echipa nationala

Mesaj de popa val » 04 Iul 2022, 22:05

In sfirsit a aparut si lotul care sa deplasat in Uruguay, pentru cele doua meciuri, un lot cu destule surprize. Sa vedem impactul pozitiv in cele doua meciuri test, si poate uitam meciul cu Italia, care pentru mine a fost o dezamagire, cum sa prezentat echipa nationala la acest meci, meci care trebuia sa arate o alta fata a rugbyului romanesc, acum cu un an inainte de campionatul mondial de rugby din Franta. Pentru mine personal si lotul prezentat cu Italia si acum contra rugbystilor din Uruguay, rugbyul romanesc nu sa prezentat cu o echipa sa zicem de prespectiva, au reaparut jucatori care nu mai au ce arata, sau sint in virsta, si din putini jucatori pe care ii mai avem cu potential, au disparut din lot si in meciul contra Italiei si acum contra Uruguayului, cauzele nu sint explicate de antrenori echipei nationale!,sint numai banuieli sau speculatii.
Am impresia ca aceasta deplasare nu prea a fost agreiata de anumiti jucatori.
stef
Mesaje: 91
Membru din: 27 Mar 2018, 14:26
Romania

Re: Echipa nationala

Mesaj de stef » 12 Iul 2022, 12:47

Petrache, Orlando acum Oprea in cadrul federatiei. Ce cloaca de incompetenti! Chiar nu putem scapa de acesti securisti ? Ce drama penru acest sport! Chiar nu exista contracandidati la sefia federatiei ? Trebuie sa scapam de acesti paraziti.
popa val
Mesaje: 59
Membru din: 12 Iun 2018, 16:19
Germany

Re: Echipa nationala

Mesaj de popa val » 13 Iul 2022, 19:37

Repet cea ce mai scris si cu ani in urma, informatiile care vin de la Federatia Romana de rugby, vin cu intirziere, sau lipsesc cu desavirsire, nu vreau sa critic dar asta e realitatea, mult mai repede aflu cite ceva de la fosti rugbysti sau din Facebook.
Daca federatia doreste cu adevarat ca amatori de rugby sa fie la timp informatii, cu ce se intimpla in rugbyul intern si mai ales la meciurile echipe nationalei, ar trebui sa puna pe cineva capabil, de a actualiza pagina F. R. R.
Scrie răspuns