Acheter Nike Air Max 90

Sectiune dedicata discutiilor despre echipele de juniori.
chaelle
Mesaje: 6
Membru din: 08 Iun 2022, 06:04
United States of America

Acheter Nike Air Max 90

Mesaj de chaelle » 08 Iun 2022, 06:33

A Vente Nike Air Max 90 vitathatatlanul a legnépszerűbb látható légpárnás tornacipő lett 31 évvel ezelőtti debütálása óta. Bár már nem egy mérföldkőnek számító évforduló ünneplése közepette, a Tinker Hatfield dizájnja továbbra is lenyűgöző sminkekben jelenik meg. Példa: női exkluzív színvilág, leopárdszerű mintákkal a profil simításain. Felhagyva a múlt év rendkívül színes vonásaival, az újonnan bevont pár törtfehér árnyalataival kényezteti a legtöbb szintetikus bőrt, TPU-t és hálós felsőrészét.

Imagine

A profilok mentén található jellegzetes sárvédők drasztikusan eltérnek a fent említett tónusoktól, így a gazdag barna színt és a velúr szerkezetet részesítik előnyben. Nike Air Max 90 Hommes/Femmes Közvetlenül felettük a Carolyn Davidson által tervezett logók a fényes bőrt választják, amely teknősbéka-mintás szemüvegesztétikát kölcsönöz a keveréknek; ugyanaz a részlet jelenik meg a nyelv tövénél. A klasszikus Air Max sziluett fennmaradó alkatrészeinek többségét tompa fehér és szürke borítja, így a látszólag állati ihletésű akcentusok a reflektorfényben gyönyörködhetnek.

Chaussures de Nike Air Max 90 A felsőrész, amely kissé eltér a pályától, szabványos sima bőrfelületeket és erős velúrt tartalmaz; enyhe domborulat közvetlenül a profilnál helyezkedik el, mellette kis áttetsző elemek, míg a felső vonalat gyémánt ripstop minták díszítik közvetlenül a sötétített és finoman domborított sarokfül alatt. Az ékezetek azonban ott mutatkoznak meg igazán, ahol a tépőzáras háttámlák érkeznek, és a fekete, fehér, gyémántkék és csapatnarancs között halk vagy hangos is lehet. A csipkevégek saját oldalukon az „IGAZI” és „EMBEREK” szót írják, az „E” betűvel pedig a logójuk csíkos aláírása helyett; a talpak nagyjából ugyanezt teszik a külső talpnyomat mellett, bár sokkal inkább érintettek az egykori névtelen internetes figurák tömegében és a „VALÓDI EMBEREK IGAZI DOLGOT CSINÁLÓ” szlogenjében.

A Nike figyelemfelkeltő „Viotech” színvilága az utóbbi időben ismét nagy érdeklődésnek örvend, hiszen miután kiderült, hogy idén ősszel visszatér a népszerű Nike Dunk Low, most bejelentették, hogy egy Acheter Nike Air Max 90 „Viotech 2.0”-val. paletta a tervek szerint júliusban jelenik meg. Ez a Tinker Hatfield által tervezett Nike cipő, amely sokkal több velúrt tartalmaz, mint általában az AM90-en, egy olyan cipő, amely általában a háló, a szintetikus anyagok és a bőr kombinációját választja. mint színben van.

A „Viotech” becenevet a lábujjak gazdag lila színe adja, míg a további színes hangsúlyokat a klasszikus zöld és kék velúr rátétek, valamint az őszibarack szövetből készült alap adják. Nike Air Max 90 Pas Cher Egy fekete sarokjelvény sárga logóval és fekete díszítéssel éppen eléggé rontja a megjelenést, míg egy szürke nyelv fekete bőrfolttal, valamint rengeteg sárga ékezet, amely mind a felső, mind a középső talprészen szétszórva egészíti ki a megjelenést.

www.all-newshoe.com
Scrie răspuns