Da, asa-i. i-am incurcat. M-am uitat pe youtube ca sa ma conving. Nu sunt veniti prin reteaua sarancens?dragos03 scrie: ↑24 Feb 2018, 19:26Doge si neozeelandezul nou sunt pilieri mediocri, in schimb Halalilo si Taupaki sunt penibili, de ce sunt tinuti in lot? Am cautat numele sud-africanilor care au jucat doar cateva minute sau deloc: Pieter Stemmet, Johan Van Wyk si Marzuk Maarman. Pe ce criterii au fost transferati acest pilieri?
Timisoara Saracens
Timisoara Saracens
Re: Timisoara Saracens
Nu cred ca au legatura cu reteaua Saracens, din cate stiu toti sud-africanii pe care ii aduce Timisoara vin la recomandarea lui Chester Williams.
Timisoara Saracens
De acord cu pilierii din Tonga ai Timisoarei. Nu m-am prins care e treaba cu ei? sunt gratis?!Legenda spune ca atunci cand au venit, in prima gramada la antrenament erau sa-si rupa gatul, la propriu. Pilierii sud africani sunt si ei un mister.
Mesake Doge a jucat in nationala Fiji
. Pilierul neo zeelandez e bunicel in camp, f agresiv. In gramezi e slabut insa.
Mesake Doge a jucat in nationala Fiji

Cu ocazia discutiei pe topicul BM, am deschis unul nou despre Timisoara.
In lotul Timisoarei sunt cateva ciudatenii, de pilda cei doi pilieri sud-africani care sunt de anul trecut in lot si n-au jucat deloc. Apoi pilieri tongani care-s de ani de zile in lot si joaca o data / an.
Apoi e Lotter Pretorius care e de nivel DNS, nu stiu cum poate fi tinut in lot atata timp ca demi. A jucat ceva mai binisor ca aripa. Seniloli sper sa o taie repede, ala a venit sa aiba contract pro si atat, in rest se fereste de contact, nu pune osul la treaba si e haotic. E bun doar pe contraatac, preferabil sa intre in repriza a doua cand e adversarul obosit. Mult balast...
In lotul Timisoarei sunt cateva ciudatenii, de pilda cei doi pilieri sud-africani care sunt de anul trecut in lot si n-au jucat deloc. Apoi pilieri tongani care-s de ani de zile in lot si joaca o data / an.
Apoi e Lotter Pretorius care e de nivel DNS, nu stiu cum poate fi tinut in lot atata timp ca demi. A jucat ceva mai binisor ca aripa. Seniloli sper sa o taie repede, ala a venit sa aiba contract pro si atat, in rest se fereste de contact, nu pune osul la treaba si e haotic. E bun doar pe contraatac, preferabil sa intre in repriza a doua cand e adversarul obosit. Mult balast...
Si eu imi doresc sa plece seniloli ca sa il joace pe rupanu. E bun copilu ala. Numa ca ei probabil vor aduce ceva strain varza again. Se pare ca asta e la moda acolo.
L-au adus pe Luiters, jucator foarte bun, se vedea ce curat devenea jocul cand intra in locul lui Seniloli. Daca-l tin pe el si pe Rupanu e arhisuficient pentru SL, eventual sa mai aduca un demi daca reusesc sa se califice in Challenge Cup.
Eu nu inteleg de ce Timisoara nu au luat jucatori de la Iasi. Meciurile din shield au demonstrat lipsurile lor pe unele posturi. Vor avea 2 zile foarte grele cu nationala germaniei apoi in ca 2 cu a rusiei, daca se ajunge acolo
Nu stiu care e planu acolo. Bun se intorc Capatana si sper Lazar, da ce faci la 10? Pe Conache clar nu vrea sa-l bage acolo...

Nu stiu care e planu acolo. Bun se intorc Capatana si sper Lazar, da ce faci la 10? Pe Conache clar nu vrea sa-l bage acolo...
Am auzit ca la Timisoara nu s-au platit salariile de luni de zile, in conditiile astea nu vad cum ar putea aduce jucatori noi, nici macar de la Iasi.
Cand faci transferuri cu bani putini, fara sa ai posibilitatea sa vezi jucatorii la lucru, e o loterie pana la urma. Poti sa ai noroc si sa aduci un pilier neasteptat de bun (Saulo) sau unii foarte slabi (cei 3 sud-africani). Ce nu inteleg eu este cum se poate ca cei 2 tongani, care au aratat ca sunt praf de fiecare data cand au intrat pe teren, sa fie totusi pastrati in lot de atatia ani, in timp ce un tanar pilier roman foarte bun (Bogdan Neacsu) n-a avut loc la Timisoara.
Cand faci transferuri cu bani putini, fara sa ai posibilitatea sa vezi jucatorii la lucru, e o loterie pana la urma. Poti sa ai noroc si sa aduci un pilier neasteptat de bun (Saulo) sau unii foarte slabi (cei 3 sud-africani). Ce nu inteleg eu este cum se poate ca cei 2 tongani, care au aratat ca sunt praf de fiecare data cand au intrat pe teren, sa fie totusi pastrati in lot de atatia ani, in timp ce un tanar pilier roman foarte bun (Bogdan Neacsu) n-a avut loc la Timisoara.
Poate au clauza de reziliere pe care nu si-o permit avand in vedere ca nu platesc nici salarii.
-