Sugestii si propuneri de candidati pentru conducerea federatiei

Sectiune dedicata echipelor nationale de rugby
stef
Mesaje: 65
Membru din: 27 Mar 2018, 14:26
Romania

Sugestii si propuneri de candidati pentru conducerea federatiei

Mesaj de stef » 21 Apr 2019, 09:01

Dupa marile dezamagiri la nivel juvenil si napasta de anul trecut, cred ca suntem unanim de acord ca federatia nu mai poate continua cu oameni iresponsabili si semicompetenti. Dupa marea "organizare" pe care federalii au avut-o la Poiana Brasov acum 2-3 saptamani, se pare ca nimeni nu a iesit in fata drept contracandidat. Astfel ca singura cale de urmat este sa propunem unul sau doi candidati si sa ii incurajam atat cat putem noi sa se prezinte la urmatoarele alegeri din cadrul federatiei.

Ar fi destul de interesant sa auzim unele sugestii. Va rog veniti cu propuneri (chiar daca vorbim de persoane care nu ar fi interesate de un astfel de post). Ideea este sa facem o lista cu posibili candidati urmand ca cei Club 16 sa organizeze un sondaj pe pagina lor iar preferintele iubitorilor de rugby sa fie cat mai des promovate. (bineinteles daca cei din Club 16 sunt de acord cu o astfel de initiativa)

Eu l-as propune pe Attila BROSOVSZKI managerul celor de la Timisoara, un manager cu experienta in management sportiv la nivel de baschet si rugby si care a reusit sa redreseze partial situatia financiara a clubului. Sub administratia lui, Timisoara a reusit sa faca tranzitia de la generatia Burcea-Calafeteanu spre Popa-Simionescu-Zaharia-....
dans
Mesaje: 81
Membru din: 12 Noi 2018, 00:16
Romania

Re: Sugestii si propuneri de candidati pentru conducerea federatiei

Mesaj de dans » 21 Apr 2019, 22:34

Oare trebuie sa fie o persoana din rugby?...de accord cu pozitia Director de Rugby, dar presedintele FRR are nevoie de un alt 'skills set'...zic eu.
Scrie răspuns