Cu bucurie, anunţăm relansarea club16.ro!

În urmă cu 2 ani lansam acest proiect de suflet, club16.ro, destinat iubitorilor rugbyului din România. Din diverse pricini, însă, proiectul nu a luat amploarea pe care ne-o doream. Aşa că am decis să ne oprim un pic până ce găsim o echipă întregă de voluntari cu care să repornim la drum.

Cu mare bucurie vă anunţăm că de astăzi club16.ro se relansează. Suntem o mână de oameni care ne-am luat angajamentul (sună cam pompos, ştiu, dar este perfect adevărat) să ne ocupăm serios şi cu pasiune de acest site. De fapt, ca să o spunem pe aia dreaptă, nu siteul e cel mai important, ci spiritul pe care vrem să îl aducem în rândul suporterilor rugbyului românesc. Pentru că ştim că sunt foarte mulţi români care iubesc acest sport, care vor să încurajeze naţionala şi care, credem noi, au nevoie de un spaţiu virtual în care să se exprime şi în care să ţină legătura unii cu alţii.

Sigur că spaţiul virtual este foarte important. Dar noi vrem să menţinem acest site doar ca pe o platformă de informare şi de comunicare între suporteri. Pentru că de aici vom lansa invitaţiile de a ne strânge cât mai mulţi în tribună la meciurile naţionalei şi ale Lupilor. Pentru că de aici vom invita suporterii la o serie de discuţii cu personanaliăţi din lumea rugbyului (probabil una din cele mai frumoase iniţiative, o să vedeţi), aici ne vom coordona pe tema deplasărilor pe care le vom face prin ţară ca să cunoaştem cât mai mulţi suporteri ai rugbyului românesc.

Una din coordonatele de acţiune va fi să ne cunoaştem cât mai bine între noi. Şi să înţelegem cât mai bine care ce poate face pentru cauza rugbyului românesc. Pentru că aşa trebuie să gândim: dacă ne place atât de mult acest sport, de ce să nu încercă să îl promovăm cât mai puternic? În rândul prietenilor, în rândul cunoscuţilor, peste tot pe unde putem. Şi să fim foarte mândri când facem asta, pentru că rugbyul este categoric un sport cu care să te mândreşti.

Ne vom focusa pe susţinerea echipei naţionale şi a Lupilor. Şi să închegăm o comunitate de suporteri în jurul acestor două echipe. Pentru că ele reprezintă România în în rugbyul european şi mondial şi vrem să arătăm că sunt iubite şi că au suporterii cu care se pot mândri.

Vă invităm să ţineţi aproape de acest site şi să ne spuneţi gândurile voastre, propunerile voastre, sugestiile voastre despre ceea ce ne-am propus să facem. Şi să devenim o comunitate de adevăraţi suporteri ai rugbyului românesc.

Hai, România! Hai, Lupii!

One Reply to “Cu bucurie, anunţăm relansarea club16.ro!”

  1. Pingback: Am relansat club16.ro • Chinezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*