Bine ati venit!
Bine ati venit!
Bine ati venit pe forumul dedicat rugbyului romanesc!
De astazi avem un nou loc pe unde sa dezbatem, sa discutam despre rugby in general.
Club16 nu avea in proiect un astfel de forum insa necesitatea acestuia a aparut in urma discutiilor cu pasionatii de rugby si iata ca am hotarat sa initiem si un astfel de demers, mult mai potrivit in comparatie cu facebook pentru discutii mai complexe. Asadar in zilele urmatoare urmeaza sa optimizam, sa postam si un regulament iar sugestiile sunt binevenite.
De astazi avem un nou loc pe unde sa dezbatem, sa discutam despre rugby in general.
Club16 nu avea in proiect un astfel de forum insa necesitatea acestuia a aparut in urma discutiilor cu pasionatii de rugby si iata ca am hotarat sa initiem si un astfel de demers, mult mai potrivit in comparatie cu facebook pentru discutii mai complexe. Asadar in zilele urmatoare urmeaza sa optimizam, sa postam si un regulament iar sugestiile sunt binevenite.
Re: Bine ati venit!
multi ani traiasca pe acest forum in buna intelegere, prietenie si respect in spiritul rugby-ului, toti utilizatorii !!!
Buna seara camarazi!
Ma bucur ca ne revedem aici!!!
Felicitari Club 16 !!!
Ma bucur ca ne revedem aici!!!
Felicitari Club 16 !!!
Ma bucur sa va revad aici! Amz faci un topic si pt discutii despre Blackaoutrugby?
Hristos a inviat !
Salutare ,iubitorilor sportului cu balonul oval !
Salutare ,iubitorilor sportului cu balonul oval !
Adevarat a inviat! Bine ai venit
.

cred ca este extrem de important ca acest forum sa existe in continuare. de aceea focul trebuie intretinut iar cei mai in masura sa faca acest fapt sunt insasi cei ai caror nume forumul il poarta. in rest noi pe langa ei
... parerea mea