Pagina 1 din 1

Hochei

Scris: 04 Mai 2019, 16:01
de Sergiu
România s-a calificat în grupa doi valorică a Campionatului Mondial de hochei, iar în 2020 va juca pentru promovarea în ELITĂ:

https://www.prosport.ro/alte-sporturi/m ... i-18111145

Re: Hochei

Scris: 04 Mai 2019, 21:35
de dans
Sergiu scrie:
04 Mai 2019, 16:01
România s-a calificat în grupa doi valorică a Campionatului Mondial de hochei, iar în 2020 va juca pentru promovarea în ELITĂ:

https://www.prosport.ro/alte-sporturi/m ... i-18111145
Super- realizare!!...trebuie analizata...un adevarat salt valoric de la un an la altul?!
Motivele tehnice elaborate in articol sunt complexe, pentru ca numai din talent nu ar fi avut cum sa reuseasca...naturalizari pe pozitii cheie, profesionalism, expunere, crestere valorica interna....parca am mai auzit de chestiile astea!!...
Campionat national de seniori: 7 echipe / campionat de tineret U20 - 6 echipe / Campionat U18 - 5 echipe / Campionat U16 - 5 echipe / Turnee de copii U8..pina U14....ice-hockeyul pare a fi organizat bine, pentru un sport in care traditional nu am fost la virf de-a lungul timpului.
Acum va depinde cum vor fi urmatorii pasi si ce fel de oameni vor conduce federatia in continuare!..:)...observatie - nici un jucator de la echipe din Bucuresti.

Re: Hochei

Scris: 11 Mai 2019, 13:18
de mikh
Da, grozav rezultat! Erau ceva semne de imbunatatire de anul trecut, cand retrogradarea a fost evitata oarecum mai usor si echipa a parut mai buna decat de obicei.
Au aparut cativa naturalizati din Ukraina si Slovacia, iar antrenorul slovac pare sa fi intrat bine de tot in paine.
Sa tinem cont ca echipa asta schimba de obicei diviziile intre 1B (III) si 2A (IV), iar participarea ei ajungea sa se rezume la un meci decisiv pentru evitarea retrogradarii. Coordonatele se schimba complet acum, pentru ca au batut Polonia (venita din divizia a doua), Japonia (cu multe participari in divizia a doua), Ukraina (la fel, cu destule participari in divizia a doua si care anul trecut ne batea la 8g parca) si vor juca in anticamera Campionatului Mondial, inclusiv cu 2 echipe care anul asta vor retrograda din divizia de top.
Felicitari tuturor celor implicati in acest rezultat si mult succes in continuare!